Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus - AINA!
Asiakaspalvelu 010 200 4020

Nettikaluste

Yli 50-vuotias suomalainen tekstiilialan perheyritys perustettiin vuonna 1967. Lennol suunnittelee ja valmistaa erilaisia sisustustekstiilejä, pehmusteita huonekaluteollisuudelle sekä toteuttaa monipuolisia sisustusprojekteja yrityksille ja julkiselle sektorille. Valikoimaan kuuluvat lisäksi varjostimet, verhot ja verhotarvikkeet, peitteet ja tyynyt sekä askarteluvanut ja sisätyynyt. Lennol haluaa tarjota kuluttajille rohkeasti omaperäistä, naisellisen pehmeää ja ylellisen kaunista.
Toiminnan ytimenä on oma kotimainen tuotanto ja suunnittelu, jotka perustuvat kokemukseen, osaamiseen ja uusimman teknologian hyödyntämiseen. Yrityksen perusarvoina on ollut alusta asti kierrätyksen ja ympäristöystävällisyyden huomioiminen valmistuksen eri vaiheissa. Tuotekehityksessä näiden arvojen noudattamisen myötä on syntynyt mm. ekologinen ECO-pehmustetuotesarja, joka sai vuonna 2009 tasavallan presidentin INNOSUOMI-palkinnon.
Kotimaisesta tuotannosta kertoo Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeus. Panostus kotimaiseen muotoiluun on huomioitu Design from Finland -merkillä. Tavoitteena on, että jokainen tuote ja kuosi on juuri Suomalaisille suunniteltu. Lennol on aina pitänyt huolen siitä, että tuotannossa syntyy mahdollisimman vähän jätettä. 

Ostoskorisi on tyhjä