Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus - AINA!
Asiakaspalvelu 010 200 4020

Nettikaluste

Tammituotteet

Tammituotteet

Miksi valita tammituote?

Olet varmasti pettynyt kerran jos toisenkin ostaessasi huonolaatuisen huonekalun. Ostit ehkä innoissasi uuden huonekalun ensimmäiseen kotiisi, mutta pian huomasti, että kyseisen huonekalun pinta on ruma, liimaa repsotti reunoista, materiaali ja saumat ovat turvonneet ja niin edelleen. Pettymys on varmasti ollut suuri, sillä tuotekuvassa on tuote ollut täydellinen. Saapuessa kuitenkin tuote oli jotain aivan muuta. 

Huonekalujen tilaaminen verkosta voi olla arveluttavaa ja epävarmaa. Ei aina ole helppoa ymmärtää onko tuote todella massiivipuuta vai näyttääkö se vain siltä, jos asiaa ei ole mainittu tuotetekstissä. Kun olet sisustamassa omaa kotiasi, olipa kyseessä sitten oma tai vuokra-asunto, haluat varmasti kestäviä ja kauniita huonekaluja. Suosittelemme siis valitsemaan massiivipuuhuonekalun. Ja kyllä, massiivipuiset huonekalut ovat käypiä myös lapsiperheissä, sillä ne ovat helppo puhdistaa ja huoltaa. Massiivipuutuotteet kestävät vuosia ellei jopa vuosikymmeniä. 

Markkinoilla on useita huonekalutuotteita, joiden käyttöikä on paljon lyhyempi kuin massiivipuuhuonekaluilla - nämä ovat keinomateriaaleista valmistettuja tuotteita. Samalla nämä edullisemmat tuotteet sopivat ihanteellisesti esimerkiksi vuokra-asuntoon, jota haluat vuokrata, jotta vältytään myöhemmin isompien vahinkojen korjaamiselta. Keinomateriaaleista valmistetut huonekalut näyttävät myös kauniilta ja tyylikkäiltä varsinkin viime aikoina suosituksi tulleeseen skandinaaviseen tai pohjoismaiseen tyyliin.

Mutta jos otamme esimerkiksi keinomateriaaleista valmistetun kirjahyllyn, voi käydä niin, että kun hyllyyn vahingossa osuu (esimerkiksi lapset törmäävät siihen), se liikkuu ja heiluu ja tulee tunne, että hylly kaatuu. 

Keinomateriaaleja ovat esimerkiksi melamiinilevy, lastulevy ja MDF-levy. 

Viimevuosina massiivihuonekaluista tammi on noussut suureen suosioon. Tammi on materiaalina kestävää ja siinä on kaunis sävy sekä pinta. Mutta miksi valita juuri tammikaluste?

Tammea on käytetty huonekalujen valmistukseen sukupolvien ajan ja ei ole epäilystäkään siitä, että tammituote tuo kotiisi ajattoman ilmeen ja tunnelman. Massiivitammihuonekalun etuja ovat: 

1. Kestävyys ja lujuus - massiivipuuhuonekalut kestävät sukupolvien ajan, erityisesti tammihuonekalut. Lapsiperheissä suosittelemme aina mahdollisuuksien mukaan massiivipuisten huonakelujen hankkimista, sillä vaikka puupinta vaurioituisi ajan myötä voidaan se käsitellä uudestaan ja huoltaa. 

2. Arvo - vaikka massiivipuuhuonekaluista joutuukin maksamaan aluksi enemmän, se kannattaa pitkällä tähtäimellä. Jokainen massiivipuuhuonekali on uniikki kappale puukuvionsa ansiosta. Massiivipuuhuonekalu on useiden vuosien sijoitus. 

3. Vaihtelevuus - nykypäivänä sukupolvilta seuraaville periytyneiden huonekalujen entisöimisestä ja tuunaamisesta on tullut suosittua. Ostaessasi massiivipuisen ruokapöydän, lipaston tai muun huonekalun, sinulla on aina mahdollisuus käsitellä sen pinta uudestaan. Hio pinta hiekkapaperilla pinnan öljy pois palauttaaksesi alkuperäisen sävyn ja öljyä tuote uudestaan kokonaan eri värillä!

Nettikaluste.fi:stä löydät laajan valikoiman massiivitammihuonekaluja jokaiseen kotiin. Tutustu, ihastu ja tilaa omasi jo tänään! 

Nähdään netissä!

-Nettikaluste.fi

  1-20 / 155

Ostoskorisi on tyhjä