Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus - AINA!
Asiakaspalvelu 010 200 4020 ark(9-16)

Nettikaluste

Tenstar Oy:n toiminta alkoi vuonna 1993 sohvakalustojen valmistuksella, runkojen valmistus tapahtui Ruuhijärvellä ja verhoomo sijaitsi Heinolassa. Tuolloin yrityksen toiminnasta vastasi Sakari Pakkanen. Vuonna 1997 käynnistimme tukkutoiminnan aloittamalla sohvakalustojen maahantuonnin Virosta. Vetovastuu yrityksestä siirtyi minulle, Jarno Pakkaselle vuonna 2002, jolloin laajensimme sohvakalustojen maahantuontiin Aasiasta. 

Nykyisin tuomme tuotteita eri puolilta maailmaa. Tilamme sijaitsevat Hollolassa, ilmastoitua varasto-, näyttely- ja toimitiloja on yhteensä noin 3000 m². Pitkäaikaisen kokemuksemme ansiosta pystymme pitämään tuotteidemme laadun korkealla ja valitsemaan toimittajat erittäin laatutietoisesti. Haemme maailmalta jatkuvasti uusia sisustusideoita ja osallistumme tuotteiden suunnitteluun kehittämällä tuotteisiin suomalaista sisustuskulttuuria. Valvomme tuotteiden valmistusta kaiken aikaa tekemällä säännöllisesti tarkastuskäyntejä tehtaille.

Tuotteiden, kuten sohvakalustojen, sänkyjen, pöytien ja tuolien valmistuksessa on käytetty massiivipuuta ja koivuvaneria. Lähes kaikkien nahkakalusteiden kulutuspintojen verhoilu on aitoa nahkaa. Vaahtomuovit on testattu ja hyväksytty kotikäyttöön, samoin kankaat ja nahat täyttävät vaadittavat laatukriteerit.

  1-20 / 74

Ostoskorisi on tyhjä