Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus - AINA!
Asiakaspalvelu 010 200 4020

Nettikaluste

Tenstar Oy:n toiminta alkoi vuonna 1993 sohvakalustojen valmistuksella, runkojen valmistus tapahtui Ruuhijärvellä ja verhoomo sijaitsi Heinolassa. Tuolloin yrityksen toiminnasta vastasi Sakari Pakkanen. Vuonna 1997 käynnistimme tukkutoiminnan aloittamalla sohvakalustojen maahantuonnin Virosta. Vetovastuu yrityksestä siirtyi Jarno Pakkaselle vuonna 2002, jolloin yritys laajentui sohvakalustojen maahantuontiin Aasiasta. 
Nykyisin Tenstar Oy tuo tuotteita eri puolilta maailmaa. Tilat sijaitsevat Hollolassa, ilmastoitua varasto-, näyttely- ja toimitiloja on yhteensä noin 3000 m2. Pitkäaikaisen kokemuksen ansiosta Tenstar Oy pystyy pitämään tuotteiden laadun korkealla ja valitsemaan toimittajat erittäin laatutietoisesti. Tenstar hakee maailmalta jatkuvasti uusia sisustusideoita ja osallistuu tuotteiden suunnitteluun kehittämällä tuotteisiin suomalaista sisustuskulttuuria. Tuotteiden valmistusta valvotaan kaiken aikaa tekemällä säännöllisesti tarkastuskäyntejä tehtaille.
Tuotteiden, kuten sohvakalustojen, sänkyjen, pöytien ja tuolien valmistuksessa on käytetty massiivipuuta ja koivuvaneria. Lähes kaikkien nahkakalusteiden kulutuspintojen verhoilu on aitoa nahkaa. Vaahtomuovit on testattu ja hyväksytty kotikäyttöön, samoin kankaat ja nahat täyttävät vaadittavat laatukriteerit.

Ostoskorisi on tyhjä