Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus - AINA!
Asiakaspalvelu 045-222 44 54 ark(9-16)

Nettikaluste

Nettikaluste.fi verkkokauppa palvelee sinua normaalisti: voit tilata tuotteita netistä normaaliin tapaan ja kaikki toimitusvaihtoehdot ovat käytössäsi. Me Nettikalusteessa teemme kaikkemme, jotta voit asioida kanssamme turvallisesti myös poikkeustilanteen aikana.

Yhteistyössä kumppaniemme kanssa varmistamme, että toimitukset sujuvat mahdollisimman hyvin myös poikkeustilanteessa. Normaalista poiketen yhteistyökumppanimme (Posti, matkahuolto, DB schenker jne.) eivät luovuta lähetystä suoraan vastaanottajalle, vaan soittavat ovikelloa ja asettavat lähetyksen vastaanottajan ovelle tai muuhun sovittuun paikkaan mistä asiakas voi lähetyksen poimia. Kuljettaja odottaa muutaman metrin päässä, kunnes asiakas on vastaanottanut lähetyksen. Vastaanottajalta ei pyydetä allekirjoitusta, vaan lähetys kirjataan kuljetusyhtiön toimesta vastaanotetuksi järjestelmään. Sisäänkannoissa kuljetusyhtiö varmistaa asiakkaalta etukäteen turvallisen toimituksen mahdollisuuden.

Me Nettikalusteessa teemme parhaamme, jotta asiointisi meillä olisi mahdollisimman turvallista myös poikkeustilanteen aikana.

Ostoskorisi on tyhjä