Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus - AINA!
Asiakaspalvelu 010 200 4020 ark(9-16)

Nettikaluste

Julkaistu 15.12.2020

Sisusta koristetyynyillä

Koristetyynyt kaunistavat kotiasi

Koristetyynyillä täydennät kodin sisustusta ja päivität huoneen ilmettä nopeasti ja edullisesti. Sisustuksellisilla tyynyillä saat sohvaasi tai nojatuoliisi uutta ilmettä ja päivität olohuoneen sisustusta hetkessä. Myös makuuhuoneen sisustukseen saat piristystä uusilla koristetyynyillä ja päiväpeitteillä.

Gemini-tyyny, Holly-tyyny, Alino tyyny


Koristetyynyt ovat varsin pieni osa koko sisustusta, mutta ne ovat hyvin erottuva yksityiskohta kokonaisuutta. Koriste- ja sisustustyynyillä on helppo leikitellä ja saada yllättävän suuriakin muutoksia sisustukseen. Hillittyyn sisustus- ja värimaailmaan jo muutama värikäs tai kuosillinen tyyny tuo tyylikästä kontrastia. Toisaalta jo valmiiksi värikkääseen tai koristeelliseen sisustukseen saadaan yksivärisillä sisustustyynyillä tasapainoa ja rauhallisuutta.

Festivo tyyny, Mellow-tyyny/valkoinen, Mellow-tyyny/pinkki


Nettikalusteen monipuolisessa valikoimassa on tarjolla erilaisia sisustus- ja koristetyynyjä erilaisissa koko- ja värivalikoimassa. Jokaiseen makuun ja sisustustyyliin löytyy sopiva vaihtoehto edullisesti. Valitse sohvalle tai sänkyyn kuvioidut katseenvangitsijat tai hillityn harmoniset yksiväriset tyynyt rauhoittamaan kokonaisuutta. Yhdistele rohkeasti erilaisia värejä ja kuoseja niin saat persoonallisuutta ja ilmettä sisustukseen.

Fluffy-tyyny/pinkki, Strio-tyyny, Fluffy-tyyny/harmaa


Sisutusterveisin,

Petteri

Ostoskorisi on tyhjä