Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus - AINA!
Asiakaspalvelu 010 200 4020 ark(9-16)

Nettikaluste

Julkaistu 15.1.2021

Kulmasohvaideoita kotiin

Kulmasohva on kodin ykköspaikka

Viihtyisä kulmasohva tarjoaa erinomaisen lepopaikan arkeen ja vapaalle. Kulmasohva on tilava, se tarjoaa runsaasti istumatilaa ja usein se onkin koko perheen suosituin löhöilypaikka. Kulmasohvassa voikin koko perhe kokoontua yhdessä rentoutumaan. 

Kulmasohvia on saatavilla monissa eri kokovaihtoehdoissa, materiaaleissa ja väreissä. Kulmasohvaa hankkiessa kannattaa miettiä minkä kokoinen sohva tilaan sopii ja mikä verhoilumateriaali on sinulle ja sinun kotiisi paras vaihtoehto.


Carlos kulmasohva


Kulmasohva tilaa vaativalle

Jos mielessäsi on kulmasohva, mutta pelkäät sen näyttävän liian massiiviselta, voit valita mallin, jossa on sirot metallijalat; niiden ansiosta saat sohvaan ilmavuutta ja siroutta vaikka sohva olisikin iso. Verhoiluväriä valitessa kannattaa huomioida minkälaista yleisilmettä sisustukseen halutaan. Tummaan tyyliin sopivat värit ovat musta, tumman harmaan sävyt sekä ruskeat sävyt. Mikäli haluat vaaleampaa yleisilmettä, kannattaa valita valkoisen sävyjä, beigeä ja vaalean harmaita vaihtoehtoja. Rohkeampaan sisustustyyliin suosittelemme Roosan, petrolin tai vihreän sävyisiä kangasvaihtoehtoja.


Vega kulmadivaanisohva

Zara kulmasohva


Nahkainen kulmasohva

Nahkaisella kulmasohvalla saat olohuoneeseesi ajatonta tyyliä ja ulkonäköä sekä hieman luksusta kotiisi. Aina suosittu nahkainen kulmasohva on käytössä mukava ja nahkainen pinta on helppo pitää puhtaana. Pyyhintä pelkällä kostealla liinalla riittää poistamaan erilaiset ruoka-ja juomatahrat. Nahka voidaan suojata myös siihen tarkoitetulla suoja-aineella, jolloin puhtaanapito on entistä helpompaa.

Claudia kulmasohva

Boston kulmasohva


U-kulmasohvat

U-mallin kulmasohvat ovat todella monikäyttöisiä oleskelukeskuksia, jotka tarjoavat runsaasti tilaa isomallekkin perheelle. Isoimmat U-kulmasohvat ovat lähes 4 metriä leveitä, joten kannattaa käyttää mittaa apuna ja selvittää, minkä kokoinen sohva sopii huoneeseen jonne olet sitä hankkimassa. 

On hyvä myös huomioida, että monissa U-sohvissa, kuten myös muissa kulmasohvissa on valittava kätisyys. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos sohva on vasenkätinen, sen pitempi sivu on vasemmalla sohvaa suoraan edestäpäin katsottaessa. 

Comfort Zone U-kulmasohva

Grande U-kulmadivaanisohva XL

Delize U-kulmadivaanisohva

Susanna Jumbo U-vuodekulmasohva


Sisustusterveisin, Petteri                         

Ostoskorisi on tyhjä