Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus - AINA!
Asiakaspalvelu 010 200 4020 ark(9-16)

Nettikaluste

Julkaistu 16.3.2021

6 syytä valita moottorisänky!

Miksi valita moottorisänky? Lue alta TOP 6 valitsemaamme syytä.

Miksi valita moottorisänky?

Täysin riippumatta siitä kuka olet, minkä ikäinen olet, oletko terve vai onko kipuja, oletko sinkku tai perheellinen, säädettävä moottorisänky tuo mukavuutta elämääsi. Moottorisänky helpottaa niitä pieniä arjen asioita säätöominaisuuksien avulla. Säädöt helpottavat iltaisin kirjan lukemista tai TV:n katselua. Mutta moottorisängystä voi olla paljon muitakin eri hyötyjä. Lue alta valitsemamme TOP 6 syytä!

1. Apua selkäkipuihin

Kun sänkyä voidaan säätää sekä pääty- että jalkapuolelta ylös, saa selkäranka parempaa tukea. Usein myös iskiashermoon kohdistuva paine helpottuu ja monet ovatkin saaneet iskiasvaivoihin apua moottorisängystä.

2. Apua kuorsaamiseen

Ärsyttääkö kuorsaava kumppani? Yksi helpommista tavoista vähentää kuorsausta on selkänojaa nostamalla - ja usein vain 10 cm riittää. Koska moottorisängyt ovat lähes äänettömiä, autat itsesi lisäksi myös kumppaniasi, sillä sinun ei tarvitse herättää häntä. 

Serena säätösänkypaketti, 120x200 cm

3. Palaudu liikuntasuoritusten jälkeen

On tosiasia, että yhtä tärkeää kuin liikunta on siitä palautuminen. Säädettävässä sängyssä voit yksinkertaisesti nostaa jalkapäätyä ja antaa jalkojen vain levätä.

4. Helpottaa oikean asennon löytämistä

Onko joskus vaikea löytää sitä oikeaa ja hyvää asentoa? Jos hyvän asennon löytymiseen kuluu aikaa, on se pois hyvistä yöunista. Moottorisängyssä hyvä asento voi löytyä nopeammin, kun sängyn asentoa voidaan muuttaa. 

Eden 1 moottorisänky, 80x200 cm

5. Luo itsenäisyyden tunnetta

Ikääntyminen, sairaus tai onnettomuus voi ajaa meistä jokaisen vuodepotilaaksi jopa pitkäksikin aikaa. Varsinkin ikääntyneemmillä ihmisillä voi sängystä ylös nouseminen olla hieman hankalaa, voi moottorisängystä olla siihen apua. Tämän lisäksi niin ikääntynyt kuin esimerkiksi leikkauksesta toipuva voi itsenäisesti kaukosäätimen avulla etsiä oikeaa asentoa ilman muiden apua. 

6. Tuo arkeen luksusta

Moottorisänky tuo arjen pieniin asioihin luksusta. Voit syödä aamiaista helposti sängyssä, katsoa aamun ensimmäiset uutiset tai hoitaa ensimmäisen palaverin sängystä käsin. Tykkäätkö lukea tai kutoa? Moottorisängyn avulla tämä kaikki helpottuu päätyä nostamalla. Tällöin saat koko ylävartaloa tuettua ja niskat eivät väsy niin helposti. 

Silver Ergo moottorisänky, 90x200 cm

Valikoimastamme löydät varmasti jokaisen vaatimuksille ja kukkarolle sopivan moottorisänky vaihtoehdon. Huomioithan, että pitkälle ihmiselle valikoimastamme löytyy myös 210 cm-pitkiä moottorisänkyjä!

Tervetuloa ostoksille! :)

Terkuin, 

Nettikalusteen väki. 

Ostoskorisi on tyhjä