Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus - AINA!
Asiakaspalvelu 010 200 4020 ark(9-16)

Nettikaluste

Miltä suomalaiset kodit näyttävät vuonna 2021? Katso lista tämän vuoden sisustustrendeistä alta.

Mitä on luvassa sisustuksessa vuonna 2021?

Tämän vuoden ehdottomiin sisustustrendeihin kuuluvat värit, luonnolliset ja aidot materiaalit, pyöreät muodot sekä kotimaisuus!

- Värit

Valkoinen on selvästi siirtymässä sivuun ja sen syrjäyttää vaaleat luonnolliset sävyt. Tänä vuonna kodeissa nähdään kuitenkin entistä enemmän värikkäitä sisustuspilkkuja kuten keltaista ja petroolia. Sävypilkku on helppo yhdistää esimerkiksi sohvaan, sillä lähes kaikkiin meidän sohviin saa valita myös petroolin värisen kankaan. 

- Ekologisuus ja kierrätys

Tämän vuoden sisustustrendeissä yhdistyy ehdottomasti materiaalien kierrätys ja niiden ekologisuus. Kierrätyspuusta valmistettuja huonekaluja on saatavana useita erilaisia ja ne sopivat kotiin kuin kotiin. 

Vaxjo 59 TV-taso

- Pyöreät muodot

Pyöretä muodot tuovat kotiin tiettyä pehmeyttä ja kodikkuutta. Pyöreää muotoa voi hakea esimerkiksi sohvasta, matosta tai ruokapöydän tuolista.

Kuvan tuotteet: 

Elsa matto, kupari 73Silvio rottinkituoli | Romeo sohvapöytä | Porto avokulmasohva

- Tekstiilien runsaus

Tekstiileissä harkittu runsaus on nyt IN! Tuo sohvalle runsautta sisustustyynyillä ja torkkupeitolla

Vinkki! Koska Boho nostaa vielä päätään, voit tuoda niin kotiin sisälle kuin terassillekkin bohomaista kodikkuutta ihanalla riippukeinulla!

- Kotimaisuus

Kotimaista tuotetta on ihana myydä ja ostaa, koska siihen voi luottaa aina. Tänä vuonna haluammekin tuoda kotimaista tuotantoa aina vain enemmän julki. Esimerkiksi Kiteen Huonekalutehtaan valmistavat koivutuotteet tuovat sisustukseen neutraalia sävyä, sekä ripauksen aitoa luonnonmateriaalia. Tutustu esimerkiksi suosittuun Notte-sarjaan!

Huom! Japandi-tyyli tekee myös tuloaan Suomen sisustajiin ja Kiteen huonekalutehtaalla on kotimainen ratkaisu siihenkin: Mori sänky! Ihana! 

- Rottinki

Rottinki on tullut jäädäkseen. Luonnollinen rottinki materiaalina hurmaa ihan kaikki! Valikoimastamme löydät rottinkituotteet jokaiseen lähtöön, niin kattoon kuin lattialle kuin jopa lemmikeillekin! 

Barcelona 3, rottinkikaappi


Löytyikö vuoden 2021-sisustustrendeistä jotain sinullekin? 

Kevätterveisin, 

Lauriina, Nettikaluste.fi


Ostoskorisi on tyhjä