Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus - AINA!
Asiakaspalvelu 010 200 4020 ark(9-16)

Nettikaluste

Julkaistu 30.7.2020

Kiehtovat sohvauutuudet

Syksyn lähestyessä on oiva aika miettiä uutta sohvaa. Illat pimenevät ja mikä onkaan mukavampaa kuin käpertyä uuden sohvan syleilyyn.

Divaanisohva tarjoaa runsaasti tilaa isommallekin perheelle

Divaanisohva on Suomalaisten suosikki ja se tarjoaa runsaasti tilaa rentoutua vaikka hyvän elokuvan parissa. Divaanisohvassa kannattaa kiinnittää huomiota sohvan kokoon, sillä isoimpien sohvien leveydet lähentelevät jo neljää metriä. Vaikka sohva saa olla iso, se ei kuitenkaan voi hallita koko huonetta. Kannattaa siis miettiä käyttötarkoitus huolella ja valita tilaan sopivan kokoinen sohva.

Diego divaanisohva, Delize U-kulmadivaanisohva, Natty U-divaanisohva, Anna kulmadivaanisohva


Monikäyttöinen vuodesohva

Vuodesohva on erinomainen ratkaisu sinulle, joka tarvitset tilapäistä nukkumistilaa vieraillesi. Vuodesohvat ovatkin varteenotettava vaihtoehto niille, jotka haluavat sohvan ja sängyn samassa paketissa. Vuodesohvat on suunniteltu niin, että sohvan avaaminen vuoteeksi on helppoa ja nopeaa. Monissa vuodesohvissa on lisäksi kätevä säilytystila, jossa voit säilyttää vuodevaatteita silloin kun niitä ei tarvita. Istuinmukavuudeltaan vuodesohvat ovat yhtä hyviä kuin ilman vuodettakin olevat sohvat ja sohvia on tarjolla runsas valikoima eri kokoisina. Myös vuodeosien koko vaihtelee ja mittoihin on syytä tutustua huolella, jotta saat sohvastasi kaiken hyödyn irti. 

Susanna U-vuodekulmasohva, Franz vuodesohva, Notte divaani vuodesohva, Anton vuodedivaanisohva


Helpot 2- ja 3-istuttavat sohvat

Monille 2- ja 3-istuttavat sohvat ovat ainoa oikea valinta olohuoneen sohviksi. Eikä ihme, sillä sohvia on helppo siirrellä ja niiden järjestystä voidaan vaihtaa. Sohvimalleja löytyykin runsas valikoima ja monissa sohvissa on mukana myös vuode. 

Perinteikkääseen sisustukseen sopivat ajattomat klassikkomallit, joiden muotoilu säilyy tuoreena vuodesta toiseen. Modernimpaan kotiin valitaan usein selkeälinjaisempaa tyyliä jolla tuodaan sisutukseen ilmavuutta ja raikkautta.

Catania sohva, Mann sohva, Marilyn sohva, Bali sohva


Kangas vai nahkaverhoiltu sohva?

Sanotaan, että makuja on monia ja tämä pitää myös verhoilumateriaalien valinnan osalta paikkansa. Toisille kangassohva on ainoa oikea valinta eikä ihme, sillä kangassohva on miellyttävä iholle ja värivalikoimat ovat runsaita. Nahkaverhoillun sohvan eduksi voidaan lukea erittäin hyvä kestävyys, helppohoitoisuus ja ajottomuus. Molemmat ovat hyviä valintoja ja valintaan vaikuttaakin eniten se, mihin käyttötarkoitukseen ja kotiin uusi sohva saapuu. Lapsiperheille nahkasohva voi olla huippuhyvä valinta, sillä nahasta on helppo pyyhkiä pois tahrat ja muut liat. Kangassohvan valintaa puoltaa taas pehmeys, lämpö ja mukavuus.


Sohvaterveisin, Petteri

Ostoskorisi on tyhjä