Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus ulko-ovellesi - AINA!
Asiakaspalvelu 010 200 4020 ark(9-16)

Nettikaluste

Isänpäivä kolkuttelee ovella, mutta ei yhtään lahjatoivetta tai ideaa. Nappaa alta meidän viisi viimehetken lahjavinkkiä isälle, jotka ehtivät hienosti ennen isänpäivää perille!

1. TV-tuoli

Mikäs sen parempaa kuin katsoa TV:stä urheilua tai salkkareita muhkeassa recliner-tuolissa.
Valikoimastamme löydät niin nahkaiset kuin kankaiset sekä elektroniset ja manuaaliset recliner tuolit.
Alta näet vaihtoehtoja jotka ehtivät vielä reippaasti ennen isänpäivää perille.

2. Painopeitto

Mikään ei takaa isälle parempia yöunia, kuin uusi painopeitto. Painopeitolla on paljon unea parantavia ominaisuuksia. Painopeitto rauhoittaa hermostoa ja laskee stressitasoa. Painopeitto voi vähentää myös yöllistä liikkumista, jolloin uni on katkeamattomampaa ja rauhallisempaa. 

Valikoimastamme löydät kotimaiset Lennol:n valmistavat painopeitot aikuiselle kahdessa eri painoluokassa, jotka sopivat useimmalle nukkujalle: 5kg ja 9kg. Tutustu painopeittoon täällä: https://www.nettikaluste.fi/pr...

3. Lukuvalo

Tykkääkö isäsi lukea iltaisin, tekeekö hän etätöitä kotona tai korjaileeko pientavaroita työpöydän ääressä? Lukuvalo helpottaa kaikkea näitä tekemistä huomattavasti. Alta löydät listan työvaloista isälle.

4. Työtuoli

Etätyöt yleistyvät jatkuvasti ja hyvä työtuoli tekee työnteosta paljon mukavampaa. Nappaa alta siis joku suosituimmista työtuoleista isällesi.

5. Lahjakortti Nettikaluste.fi-verkkokauppaan

Onko isälläsi huonekalutoive ja haluat muistaa isää lahjakortilla? Anna lahjaksi Nettikalusteen lahjakortti ja anna isällesi valinnanvapaus. Lahjakortteja löytyy eri summaisia, ja jos niistä ei löydy teidän tarpeisiin sopivaa ole yhteydessä asiakaspalveluumme. 

Oikean summaisella lahjakortilla, voit helpottaa isän huonekaluostoksia, sillä lahjakortilla voi lunastaa myös maksulliset toimitustapamme. 

Osta lahjakortti täältä tai tutustu lahjakortin ostoon ja käyttöön täälläMikäli haluat juuri tietyn tuotteen lahjaksi, suosittelemme kysymään asiakaspalvelustamme ehtiikö kyseinen tuote isänpäiväksi. 

Mukavia lahjabongaushetkiä, 

Nettikaluste.fi

Ostoskorisi on tyhjä