Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus ulko-ovellesi - AINA!
Asiakaspalvelu 010 200 4020 ark(9-16)

Nettikaluste

Julkaistu 2.9.2022

Serena sänkysarja

Korkealaatuisesta Serena tuotesarjasta löytyy sängyt, patjat ja sijauspatjat edulliseen hintaan!

SERENA-LAATUA JÄRKIHINTAAN

Serena tuotesarja tarjoaa korkealaatuista nukkumismukavuutta kukkaroystävälliseen hintaan. Tuotesarja on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja sarjassa on otettu huomioon erilaiset nukkumistottumukset. Olitpa kevyt tai painava, nuori tai vanha, Serena tuotesarjasta löydät juuri sinulle sopivan sängyn.


Serena jenkkisängyt

Serena jenkkisängyissä on panostettu korkealaatuisiin jousisto-, pehmuste- ja kangasmateriaaleihin. Sarjasta löytyy Bonnell-jousitetut-, Pocket-jousitetut-, vyöhykejousitetut- sekä älyvaahtomuoviset jenkkisängyt kaikissa kokovaihtoehdoissa. Monissa malleissa voidaan sängyn kovuus valita omien nukkumismieltymysten mukaan.

Kuvassa Serena vyöhykejousitettu jenkkisänky 180x200 cm

Kuvassa Serena Highlux jenkkisänkypaketti päädyllä, 160x200 cm


Serena runkosängyt

Runkosänky, toiselta nimeltään runkopatja on valmis sänky, jossa on mukana pohja ja jalat. Jousituksen ja jämäkkyyden vaihtoehtoja on useita ja Serena-tuotesarjan runkosängyistä löytyy sopiva vaihtoehto kaiken kokoisille nukkujille. 

Serena Pocket runkosänky, 80x200 cm


Serena Ergo Viscoleastinen runkosänky, 80x200 cm


Serena Twinpocket runkosänky, 80x200 cm


Serena Pocket runkosänkypaketti, 160x200 cm


Serena sijauspatjat

Sijauspatjalla eli petauspatjalla tuot sänkyysi lisäkerroksen mukavuutta. Sijauspatja tukevoittaa sänkysi patjaa ja parantaa sen ominaisuuksia huomattavasti! Petauspatja pitää sängyn raikkaana ja itse patjan paremmassa kunnossa. Jos hikoilet yöllä, kosteus ei imeydy suoraan patjaan sillä sijauspatja imee tehokkaasti kosteutta. Sijauspatjan päällisen voit irrottaa, tuulettaa ja tarvittaessa myös pestä. Sijauspatja ansiosta sinulla on mahdollisuus muuttaa patjan ominaisuuksia. Valitsemalla pehmeämmän sijauspatjan saat sänkyysi mukavaa pintapehmeyttä kun taas kiinteämpi sijauspatja tuo sänkyyn toivottua lisäkovuutta. Useissa Serena-sijauspatjoissa on mahdollista valita eri kovuuksia omien nukkumistottumusten mukaan.


Serena Visco sijauspatja


Serena latex sijauspatja


Serena säätösängyt

Säätösänky eli tuttavallisemmin moottorisänky auttaa sinua nukahtamaan helpommin ja parantaa unen laatua. Moottorisänky mahdollistaa sinulle huomattavasti paremman asennon jos kärsit selkäkivuista, sinulla on flunssa tai väsyneet jalat. Mikäli sinulla on televisio makuuhuoneessa tai tykkäät lukea kirjaa sängyssä, moottorisänky on ehdoton valinta! Moottorisänky on myös erinomainen paikka jalkojen lepuutukseen tai pienille päiväunille. 

Serena säätösänkypaketti


Sänkyä valitessa on hyvä huomioida, että eri painoiset ja muotoiset vartalot painuvat vuoteeseen eri tavoin. Hyvä  sänky ottaa huomioon nukkujan pituuden ja se on tarpeeksi tukeva kantamaan nukkujan painon. Erityisesti parivuodetta valitessa on huomioitava molempien yksilölliset tarpeet, toiveet ja nukkumistottumukset. Parivuoteen tulee olla riittävän leveä, jotta vieressä nukkuvan liikkeet eivät häiritse unta. Erittäin tärkeää on myös, että parivuodetta valitessa kumpikin valitsee omalle painolleen sopivan patjan. Erilliset patjat tai runkosängyt voidaan myös viimeistellä yhtenäisellä sijauspatjalla.

Valitsemalla juuri sinulle sopivan ja sinun nukkumistottumuksiin sopivimman sängyn, varmistut että kehosi saa kokonaisvaltaista tukea. Täydellinen tuki on silloin, kun selkäranka on luonnollisen suorassa asennossa ja hartiat sekä lantio uppoavat patjaan ilman pintapaineen tunnetta. Näin koko keho pääsee rentoutumaan. Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että sänky kannattaa valita painon ja vartalotyypin mukaan.


Hyvien unien puolesta,

Petteri/Nettikaluste.fi

Ostoskorisi on tyhjä