Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus - AINA!
Asiakaspalvelu 010 200 4020

Nettikaluste

Julkaistu 11.5.2023

Nahkaverhoillut huonekalut

Nahkaverhoillut huonekalut ovat suosittu valinta monien kotien sisustuksessa. Nahka on kestävä ja tyylikäs materiaali, joka tarjoaa useita etuja. Nahkaiset huonekalut ovat kestäviä ja pitkäikäisiä, säilyttäen hyvin ulkonäkönsä ja muotonsa vuosien varrella. Ne ovat myös helppoja puhdistaa ja ylläpitää. Nahka on luonnollisesti mukava istua tai makuulla, tarjoten miellyttävän istumakokemuksen. Lisäksi nahkahuonekalut tuovat tyylikkyyttä ja luokkaa sisustukseen, luoden ylellisen ilmeen kotiisi.

Nahkaverhoillut huonekalut: Tyylikästä kestävyyttä ja ajatonta eleganssia

Nahkaverhoillut huonekalut ovat suosittuja valintoja monien kotien sisustuksessa. Nahka on kestävä ja tyylikäs materiaali, joka tarjoaa lukuisia etuja. Tässä on joitakin syitä, miksi nahkaverhoillut huonekalut ovat houkutteleva vaihtoehto:

 1. Kestävyys: Nahka on erittäin kestävä materiaali, joka säilyttää hyvin muotonsa ja kestää pitkään. Se on vahvaa ja kestää hyvin kulumista, joten nahkaverhoillut huonekalut ovat pitkäikäisiä ja kestävät aktiivista käyttöä.
 2. Helppo puhdistaa: Nahka on helppo puhdistaa ja ylläpitää. Pyyhkäisemällä tai kevyellä pyyhkäisyllä pääset usein eroon pienistä tahroista tai liasta. Lisäksi nahka hylkii pölyä ja karvoja, mikä tekee siitä hyvän valinnan allergiaperheille.
 3. Tyylikkyys ja luokka: Nahka tuo huonekaluihin tyylikkyyttä ja luokkaa. Se on klassinen ja ajaton materiaali, joka sopii erilaisiin sisustustyyleihin. Nahkaverhoillut huonekalut voivat luoda ylellisen ja hienostuneen ilmeen huoneeseen.
 4. Mukavuus: Nahka on luonnollisesti mukava materiaali istua tai makuulla. Se on pehmeä ja joustava, mukautuen kehon lämpöön ja muotoon. Nahkaverhoillut huonekalut tarjoavat miellyttävän istumakokemuksen ja mukavan lepopaikan.
 5. Monipuolisuus: Nahka on saatavilla eri väreissä, pintakuvioissa ja viimeistelyissä. Voit valita sileän, kiillotetun tai mattapintaisen nahkan sekä eri värivaihtoehtoja, jotka sopivat juuri sinun sisustustyyliisi.
 6. Ajansaatossa paraneva patina: Nahka kehittää ajan myötä kauniin patinan, joka lisää sen luonnetta ja viehätystä. Nahkaverhoillut huonekalut voivat näyttää vain paremmilta ja houkuttelevammilta vuosien käytön jälkeen.

Nahkaverhoiltu Mann-sohva


Ylellistä tyylikkyyttä: Nahkainen sohvakalusto täydentää sisustuksesi

Nahkaiset sohvakalustot yhdistävät ylellisyyden, kestävyyden ja tyylikkyyden. Laadukas nahka tarjoaa kestävän ja helppohoitoisen vaihtoehdon kotisi sisustukseen. Mukava istua ja kaunis katsoa, nahkainen sohvakalusto on ajaton valinta, joka luo tyylikkään ilmeen ja kestää vuosien käyttöä.

Spencer sohvakalusto 3+2 istuttavat

Boston sohvakalusto 3+1+1

Nahkaiset recliner-tuolit tarjoavat tyylikkyyttä ja mukavuutta

Nahkaiset recliner-tuolit yhdistävät tyylikkyyden ja mukavuuden täydellisesti. Laadukas nahkaverhoilu tarjoaa pehmeän ja ylellisen istumiskokemuksen samalla kun tuolin mekanismi mahdollistaa rentoutumisen ja istuma-asennon säädön mukavuutesi mukaan. 

Nahkaverhoiltu Paris-sähkösäätöinen mekanismituoli


Nahkaisten huonekalujen hoito-ohjeet: Pidä huolta ylellisyydestäsi

Nahkaverhoillun huonekalun hoitaminen oikein auttaa säilyttämään sen kauniin ulkonäön ja kestävyyden. Tässä on muutamia yleisiä hoito-ohjeita nahkaverhoilluille huonekaluille:

 1. Puhdistus: Pyyhi nahkaverhoilu säännöllisesti pehmeällä ja kuivalla liinalla pölyn ja lian poistamiseksi. Voit myös käyttää kevyesti kostutettua liinaa, mutta vältä liiallista kosteutta. Vältä kovaa hankausta tai voimakkaiden puhdistusaineiden käyttöä, sillä ne voivat vahingoittaa nahkaa. Käytä tarvittaessa mietoa nahkapesuainetta tai erityisesti nahalle tarkoitettua puhdistusainetta.
 2. Suojaus: Nahkaverhoiltua huonekalua kannattaa suojata suoralta auringonvalolta, kosteudelta ja lämmöltä. Aseta se pois suorasta auringonvalosta ja vältä sijoittamista lähelle lämmönlähteitä, kuten lämpöpattereita tai takkoja. Käytä tarvittaessa nahkasuoja-ainetta, joka auttaa suojaamaan nahkaa tahroilta ja kosteudelta.
 3. Varovaisuus terävien esineiden kanssa: Vältä terävien esineiden, kuten avainten tai veitsien, pitämistä tai raahaamista nahkaverhoillun huonekalun pinnalla, jotta vältetään naarmujen tai reikien aiheutuminen nahkaan.
 4. Nestevahinkojen käsittely: Jos nestettä kaatuu nahkaverhoillulle huonekalulle, pyyhi se välittömästi pois pehmeällä liinalla tai talouspaperilla. Vältä hankaamista, jotta neste ei imeydy syvemmälle nahkaan. Tarvittaessa käytä erityistä nahkapuhdistusainetta tai kääntykää ammattilaisen puoleen, jos tahra on vaikea poistaa.
 5. Nahkahoitoaineen käyttö: Käytä nahkahoitoainetta säännöllisesti nahkaverhoillun huonekalun pehmentämiseksi ja suojaamiseksi. Levitä hoitoainetta ohuelti ja pyyhi ylimääräinen aine pois pehmeällä liinalla. Noudata valmistajan antamia ohjeita hoitoaineen käytöstä.

Ostoskorisi on tyhjä