Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus - AINA!
Asiakaspalvelu 010 200 4020

Nettikaluste

Työhuoneen sisustus on olennainen osa tehokasta etätyöskentelyä. Valitse rauhoittavat värit ja ergonomiset huonekalut. Huolehdi riittävästä säilytystilasta ja lisää haluamiasi yksityiskohtia, kuten valokuvia ja kasveja. Tasainen valaistus ja siistit kaapit ovat tärkeitä. Hyvin suunniteltu työhuone parantaa työtehoa ja mukavuutta.

Kotikonttori, etätyöpiste, työhuone tai työtila - You name it! Monia nimityksiä ja yhteinen tavoite: tehdä työympäristöstä mahdollisimman miellyttävä ja toimiva. Huolehtimalla työhuoneesi viihtyvyydestä lisäät mukavuutta ja tehostat työskentelyäsi. 

Steg työtaso | Steg hylly

Sijainti ja värimaailma

Kun ryhdytään suunnittelemaan työhuonettasi, on hyvä aloittaa pohtimalla huoneen kokoa ja sijaintia mahdollisuuksien mukaan. Valitse paikka, joka tarjoaa mahdollisimman vähän häiriötekijöitä. Tämä edesauttaa keskittymistä työhösi. Pyri myös välttämään työpöydän sijoittamista liian lähelle olohuonetta tai keittiötä työrauhan säilyttämiseksi. 

Värimaailman valinta on myös tärkeä harkittava seikka. Erilaiset värit voivat vaikuttaa voimakkaasti mielialaan ja työmotivaatioon. Rauhoittavat värit, kuten sininen ja vihreä, voivat edistää keskittymistä ja luovuutta. Voit myös harkita värikkäiden yksityiskohtien, kuten koristetyynyjen ja taulujen lisäämistä tilaan tuomaan piristystä ja iloa. 

Oikeiden huonekalujen valinta

Huonekalut ovat luonnollisesti merkittävä osa työhuonetta ja ergonomia toimii tässä avainsanana. Valitse ergonominen työtuoli, joka tukee selkääsi ja vähentää pitkän istumisen aiheuttamaa rasitusta. Työpöydän tulisi olla riittävän tilava ja toimiva, jotta voit pitää kaiken tarvittavan järjestyksessä. Valitse näiden kaveriksi hyllyjä, laatikostoja tai kaappeja, jotka auttavat sinua pitämään työpisteesi siistinä ja organisoituna. 

Henkilökohtaisilla yksityiskohdilla voit tehdä työhuoneesta entistä viihtyisämmän ja inspiroivamman. Valokuvat, taulut tai kasvit voivat tuoda oman persoonallisen leimasi tilaan. Kasvit eivät ainoastaan luo miellyttävää ilmapiiriä, vaan voivat myös parantaa ilmanlaatua työhuoneessa.

Fondi 15 kirjoituspöytä

Valaistus

Työhuoneen valaistus on keskeinen osa tuottavaa työskentelyä. Tasainen ja riittävä valo vähentää silmien rasitusta ja parantaa keskittymistä. Päivänvalo olisi ihanteellisin valonlähde. Lisäksi valon lämpötilaa voi säätää tarpeiden mukaan: lämpimämpi valo luo kodikasta tunnelmaa, kun taas viileämpi valo tehostaa energisyyttä. Työpöydän valaistuksen tulisi olla riittävän kirkas ja suunnattava työtilaan. Lisävalaisimet, kuten seinävalaisimet tai lattiavalaisimet, voivat tarjota epäsuoraa ja pehmeämpää valoa. Valaistuksen suunnittelu voi parantaa työtehoa ja luoda miellyttävän työympäristön, joka kannustaa tuottavuuteen.

Scan 4 kirjoituspöytä

Muistathan, että meillä on työtuolit vielä tämän kuun loppuun -10%!

Syysterkuin, 

Nettikaluste.fi

Ostoskorisi on tyhjä