Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus - AINA!
Asiakaspalvelu 010 200 4020 ark(9-16)

Nettikaluste

Julkaistu 6.10.2020

Sisusta rottingilla

Ajattomat rottinkikalusteet

Rottinkiset huonekalut ovat olleet merkittävä osa Suomalaista sisustusta jo vuosikymmeniä. Monista kodeista ja kesäasunnoista löytyy erilaisia rottinkisia kalusteita ja voidaankin sanoa, että rottinkinen huonekalu kestää aikaa ja kulutusta erinomaisesti.      

Rottinki on uusiutuva ja ekologinen materiaali

Rottinkikalusteet valmistetaan trooppisilla alueilla kasvavien palmulajien rungoista. Rottinki kasvaa täyteen mittaansa noin 5-7 vuodessa, joten kyseessä on nopeasti uusiutuva luonnonvara. Rottingin keruu sekä valmistus tehdään käsityönä eikä ympäristöä ja luontoa rasittavia koneita käytetä. Rottinki on myös luonnon oma, uusiutuva materiaali ja siksi se on ekologisesti ja eettisesti erinomainen valinta. Lisäksi rottinkiset huonekalut kestävät oikein käytettynä jopa vuosikymmeniä.

Rottinkikalusteet sopivat sisälle kodin kaikkiin tiloihin sekä ulkokäyttöön lasitetuille parvekkeille tai katetuille terasseille. Rottinki kestää hyvin lämmönvaihteluita, mutta kastumista tulee välttää. Myös korkea kuumuus, kuten suora auringonpaiste tai kuuma lämpöpatteri voivat aiheuttaa rottingin haurastumista sekä värimuutoksia. 

Rottinkikalusteella yksilöllisyyttä sisustukseen

Rottinkisissa huonekaluissa näkyy vahva käsityön leima ja jokainen huonekalu on yksilöllinen ja uniikki. Rottinkiset huonekalut sopivat erinomaisesti osaksi kodin modernia tai perinteistä sisustusta. Rottingilla saat sisustukseen elävyyttä ja luonnollista pehmeyttä. Rottinkiset huonekalut ovat kevyitä, helppoja käsitellä ja erittäin kestäviä. Rottinki kestää aikaa ja sopii kotisi sisustukseen vuodesta toiseen.

Rottinkikalusteen hoito

Rottinkikalusteiden hoitoon riittää imurointi ja tarvittaessa pyyhkiminen kostella liinalla. Likatahrojen poistoon suosittelemme luonnollista pesuainetta, esimerkiksi Mäntysuopaa. Rottinki on erittäin kestävää, mutta kovat ja terävät iskut sekä tuotteen päällä seisominen saattavat murtaa punokset. Oikein käytettynä ja säännöllisesti puhdistettuna rottinkinen huonekalu on erittäin kestävä ja pitkäikäinen kaluste.

Sisustusterveisin,

Petteri

Ostoskorisi on tyhjä