Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus ulko-ovellesi - AINA!
Asiakaspalvelu 010 200 4020 ark(9-16)

Nettikaluste

Julkaistu 7.12.2023

JOULUKALENTERI: 7. Luukku!

Tervetuloa Nettikaluste.fi:n joulukalenteriin 1.12-24.12! Joka päivä voit avata uuden luukun täällä Nettikaluste.fi:n verkkosivuilla sekä Instagram-sivuillamme @nettikalustefi. Tarjolla on monenlaista, kuten arvontoja, erikoistarjouksia, etukuponkeja ja hyödyllisiä vinkkejä. Toivotamme sinulle mukavaa odotusta joulun saapumiseen!

LUUKKU 7

Seitsemäs luukku ja tänään sisustetaan koti joulutunnelmaan erilaisilla valoilla! Joulun lähestyessä kodin sisustus saa uuden merkityksen, kun valot ja kynttilät tuovat tunnelmaa pimeään talviaikaan. Joulusisustuksen loistava tähti ovat ehdottomasti valot, jotka luovat lämpöä ja taikaa jokaiseen nurkkaan. 

Aloitetaan ulkoa. Jouluvalot ikkunoissa ja talon ulkopuolella tuovat talviseen maisemaan ripauksen satumaista loistoa. Valosarjat pensaiden ympärillä tai katolla luovat kodikasta tunnelmaa ja ilahduttavat itsesi lisäksi naapureita. Valitse lämpimän valkoisia valoja, jotka hehkuvat pehmeää valoa ja luovat kutsuvan ilmapiirin. 

Siirtyessä sisätiloihin, voimme käyttää valoja monin eri tavoin. Joulukuusen valaistus on monilla keskiössä. Valosarjat eivät kuitenkaan rajoitu vain joulukuuseen. Voimme sijoittaa ne hyllyjen ympärille, ikkunalaudoille tai jopa takan päälle luoden lämpimän valaistuksen ja korostaen kodin jouluisia koristeita. Kynttiläjalkojen käyttö eri puolilla taloa luo romanttista ilmapiiriä ja LED-kynttilät ovatkin turvallinen vaihtoehto varsinkin pienten lasten kanssa. 

Erilaiset valoverhot ovat joulusisustuksen salainen ase, tuoden tilaan pehmeää valoa ja luoden samalla tunnelmallisen ilmapiirin. Valoverhojen avulla on helppo leikitellä valolla ja varjolla, joka tekee kodista viihtyisän ja persoonallisen. Valoverhot voivat olla pitkiä ja lattiaan asti ulottuvia tai lyhyempiä, korostaen ikkunan tai oven muotoa.

Joulusisustus valoilla ei ole vain kaunista vaan myös tunnelmallista. Valot tuovat lämpöä ja loistoa pimeään vuodenaikaan, ja oikein sijoiteltuina ne voivat luoda kodikkaan ja juhlavan ilmapiirin. Joten valmistaudu valaisemaan kotisi joulun taikaa varten ja antamaan valojen johdattaa sinut juhlatunnelmaan!


Sisusta sinäkin valoilla tänä vuonna? 

Terkuin, 

Lauriina, Nettikaluste.fi

Ostoskorisi on tyhjä