Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus - AINA!
Asiakaspalvelu 010 200 4020 ark(9-16)

Nettikaluste

Julkaistu 24.10.2020

Esittelyssä Hiipakka Oy


Hiipakka Oy valmistaa omassa tehtaassa moderneja, kauniita ja toiminnallisia kalusteita suomalaisiin ja skandinavisiin koteihin. Tehdas sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, Kurikan Jurvassa, jossa on pitkät perinteet ja sukupolvien osaaminen kalustevalmistuksessa.

Taiga-kalusteet


E J Hiipakka Oy:n tuotanto jakaantuu tänä päivänä omien tuotemerkkien ja alihankintana valmistettavien tuotteiden kesken. Toimintaa ja tuotantomenetelmiä kehitetään jatkuvasti vastaamaan markkinoiden vaatimuksia.Vuosien mittavat investoinnit tuotantotekniikkaan mahdollistavat tehokkaan ja tarkan valmistusprosessin. Näin kalusteet ovat hinnaltaan houkuttelevia ja saatavissa lyhyellä toimitusajalla. Raaka-aineina käytetään ympäristöystävällistä E1-luokan MFC-kalustelevyä, jonka kulutuksenkesto ja värinpitävyys ovat erinomaiset.

Anton tuotesarjan tuotteet


Stina vaatekomeroBlack-sängynpääty, Black yöpöytä


Emil liukuovikomero


Me Nettikalusteessa haluamme tarjota sinulle korkealaatuisia, Suomalaisia ja Suomessa valmistettuja huonekaluja kilpailukykyisin hinnoin. Tutustu siis laajaan Hiipakka-mallistoomme, ihastu kauniisiin ja korkealaatuisiin tuotteisiin ja tilaa omasi vaikka heti!

Sisustusterveisin,

Petteri/Nettikaluste.fi

Ostoskorisi on tyhjä