Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus - AINA!
Asiakaspalvelu 010 200 4020

Nettikaluste

Vuoden 2024 kuumimmat sisustustrendit: Sukella syvemmälle

Vuoden 2024 sisustustrendeissä kotoisuus ja luonnonläheisyys kietoutuvat yhteen rohkeiden värien ja persoonallisuuden ilmaisun kanssa. Viileän skandinaavisen minimalismin sijaan kodin sisustusta ohjaavat lämpö, pehmeys ja ainutlaatuiset yksityiskohdat. Sukella syvemmälle trendeihin ja löydä inspiraatiota oman kotisi uudistamiseen!


Värimaailma:

Luonnonläheiset sävyt: Beigen, ruskean ja harmaan eri sävyt luovat rauhoittavan pohjan sisustukselle. Nämä maanläheiset värit tuovat luonnonläheisyyttä ja harmoniaa kotiin.

Luonnonläheiset värit, kuten beigen ja ruskean eri sävyt luovat rauhoittavan ja harmonisen ympäristön, joka edistää rentoutumista ja hyvinvointia.

1. Ivalo divaanisohva 2. Wave-matto 3. Lotta-matto 4. Sound-lattiatyyny 5.Chimp lattiavalaisin 6. Basel jatkettava ruokapöytä 7.Lia sähkörecliner 8. Holmes nojatuoliVihreä valloittaa sisustuksen: Rauhaa, luonnonläheisyyttä

Vihreä, luonnon oma väri, on vallannut sisustuksen ja sen suosio vain vahvistuu. Seesteinen vihreä vie meidät metsän siimekseen ja tarjoaa rauhoittavan hengähdystauon arjen kiireessä. Vihreän rinnalle on helppo yhdistää muita sävyjä, sillä se toimii neutraalina pohjana aivan kuten luonnossa itsekin. Tällä hetkellä trendikkäitä ovat lämmin oliivinvihreä ja syvä metsänvihreä, mutta kevään ja kesän lähestyessä myös kirkkaammat ja heleämmät vihreän sävyt heräävät eloon.

1. Bolt sohva 2. Palmu matto 3. Retro XL lepotuoli 4. Ursula pöytävalaisin 5. Carlo divaani


Pyöreät muodot valtaavat kodit vuonna 2024!

Vuoden 2024 sisustustrendeissä korostuu pehmeys ja luonnonläheisyys, ja tämä näkyy myös muotojen käytössä. Terävät kulmat ja suorat linjat ovat väistyneet pyöreiden ja kaarevien muotojen tieltä.

1. Edita sohva 2. Dama sohvapöytä 3. Kaisa sohvapöytäsetti 4. Maya lepotuoli 5. Mio riippuvalaisin 6. Lastu mattoSisusta rohkeasti ja persoonallisesti vuonna 2024

Vuoden 2024 värimaailma on täynnä eloa ja iloa! Unohda pelko kirkkaista väreistä ja kokeile rohkeasti erilaisia yhdistelmiä. Anna persoonasi näkyä sisustuksessa – maalaa seinät värikkäiksi, valitse värikkäät huonekalut tai luo kontrasteja eri sävyillä.

Tärkeintä on, että sisustus tuntuu omalta. Valitse värejä ja materiaaleja, joista pidät ja jotka tekevät kodistasi persoonallisen. Kokeile rohkeasti yhdistelmiä, älä pelkää kirkkaita värejä, ja hyödynnä pehmeitä materiaaleja sekä luonnonläheisiä sävyjä.


1. Saima keinutuoli 2. Spot pöytävalaisin 3. Papaya tuoli 4. Crepa kattovalaisin 5. Melody tuoli 6. Sarita vuodesohva 7. Bowe sohvapöytä 8. Romans riippumattoJapandi: Löydä rauha ja harmonia skandinaavisella twistillä

Japandi-sisustustyyli on viehättävä sekoitus skandinaavista selkeyttä ja japanilaista wabi-sabi-estetiikkaa. Se luo kotiin rauhoittavan ja toiminnallisen tunnelman, jossa yhdistyvät molempien tyylien parhaat puolet.

Japandi-kodissa vallitsee selkeys ja avaruus. Kalusteet ovat vähäeleisiä ja sijoitettu väljästi, jotta tilaa jää hengittää. Puu on japandi-sisustuksen selkäranka, ja sitä täydentävät pellava, villa ja puuvilla tuoden luonnonläheisyyttä ja lämpöä. Vaaleat sävyt pohjana lainataan skandinaavisilta tyyleiltä, ja tummemmat japanilaiset vaikutteet sekä mustat yksityiskohdat tuovat kontrastia ja syvyyttä.

Japandi-tyylin ytimessä on perinteiden ja laadukkaiden materiaalien arvostus. Esineet saavat olla hieman epätäydellisiäkin, wabi-sabi-filosofian hengessä.

Japandi-tyyli sopii täydellisesti, jos kaipaat kotiisi rauhoittavaa ja harmonista tunnelmaa, luonnonmateriaalien ja neutraalien värien luomaa lämpöä sekä minimalistisen ja toiminnallisen tilan tuomaa käytännöllisyyttä.

Haluatko tuoda kotiisi japandi-tunnelmaa? Panosta laadukkaisiin luonnonmateriaaleista valmistettuihin kalusteisiin ja sisustusesineisiin, valitse vaaleita neutraaleja sävyjä pohjaksi ja lisää kontrastia tummemmilla japanilaisvaikutteisilla yksityiskohdilla. Pidä tilan avarana ja vältä turhia tavaroita. Älä pelkää epätäydellisyyttä – wabi-sabi-filosofian mukaan kauneus piilee myös pienissä virheissä.

1. Mori sänky 2. Balmy laatikosto 3. Mooa vitriini 4. Franz vuodesohva 5. Harmon lipasto

Vuoden 2024 trendiväri on Persikka

Vuoden 2024 trendivärinä sekä Pantone että kotimainen Tikkurila ovat valinneet persikkaisen pehmeän sävyn. Pantone, väri-instituutti, joka tunnetaan trendivärien ennustajana, on nimennyt tämän sävyn Peach Fuzziksi. Tämä turvallinen ja pehmeä väri välittää yhteenkuuluvuuden tunteen. Vuoden 2023 räväkkä Magenta jää pian unholaan, kun Peach Fuzzin sävyä voi yhdistellä helposti muihin väreihin ja materiaaleihin.

Jos haluaa päivittää kotisi ilmettä uudella trendivärillä, Peach Fuzz -värisen sohvaryhmän kanssa voi valita esimerkiksi vihertävät tai vaaleat sohvatyynyt. Ne sopivat kauniisti yhteen vaaleanharmaiden, vaaleiden ja beigen sävyisten seinäpintojen kanssa. Peach Fuzzia voi käyttää myös yksityiskohtana kodin sisustuksessa, kuten koriste-esineissä, verhoissa tai matossa. Valkoinen makuuhuone voi saada uutta ilmettä persikan- tai oranssinsävyisillä koristetyynyillä ja torkkupeitoilla, luoden pehmeää ja lempeää tunnelmaa ilman suuria värimaailman muutoksia.

Vuoden 2024 sisustustrendeissä rohkeat väripaletit ovat parrasvaloissa, ja Pantone on valinnut lumoavan persikkaisen oranssin sävyn, Peach Fuzzin, edustamaan lempeyttä ja sydämellisyyttä. Tämä sävy tarjoaa vastapainoa edellisvuoden dominoineelle eläväiselle aniliininpunaiselle. Peach Fuzz -sävyä voi yhdistellä monipuolisesti muiden vuoden 2024 trendivärien kanssa, kuten veteen viittaaviin sinisiin sävyihin, utuiseen violettiin, anteeksipyytelemättömiin pinkin ja punaisen sävyihin, meripihkaan, vihreisiin sekä tummiin ja intensiivisiin sävyihin kuten suklaanruskea.

Keväisin sisustusterveisin,

Nettikalusteen väki

Ostoskorisi on tyhjä