Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus - AINA!
Asiakaspalvelu 010 200 4020 ark(9-16)

Nettikaluste

Julkaistu 7.11.2020

Matto kruunaa kodin


Matto luo tunnelmaa

Matto on helppo ja nopea tapa uusia tai vaihtaa kodin tai huoneen tyyliä. Vaihtamalla maton väriä, materiaalia ja kokoa saat huoneeseen lisää tilantuntua ja erilaisia mittasuhteita. Valitsemalla oikean mattomateriaalin käyttötarkoituksen mukaan helpotat huomattavasti kodin siistinä pitämistä.

Pehmeät nukkamatot

Nukkapintaisilla matoilla saat sisustukseen pehmeyttä, kodikkuutta ja se tuntuu jalan alla ihanan miellyttävältä. Nukkamaton voit sijoittaa olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, sohvan eteen tai vaikka ruokapöydän alle.

Salmiakki nukkamatto, silkkitie nukkamatto

Katso kaikki nukkamatot sivuiltamme täältä.


Ekologinen paperinarumatto

Paperinarumatot ovat kestäviä, tiiviitä sekä tasaisia ja ne sopivat kaikkiin kodin tiloihin. Paperinarumatto on myös erittäin helppohoitoinen ja pölyämätön ja siksi se on erinomainen valinta myös allergiatalouksiin.  

Honka paperinarumatto

Valkea Villa paperinarumatto

Katso kaikki paperinarumatot sivuitamme täältä.


Easy Clean matot

Suositut Magic home EasyClean-matot ovat erittäin helppohoitoisia likaa hylkiviä mattoja. Maton lankojen kuituun on valmistusvaiheessa tehty likaahylkivä käsittely, jonka ansiosta matosta lähtee kaikki lika pelkällä vedellä pois. Magic home matto on miellyttävän ohut, mutta chenillelanka tekee siitä pehmeän. 

Lyon Easyclean-matto

Atlantic Easyclean-matto

Katso kaikki Easyclean-matot sivuiltamme täältä.


Kun olet hankkimassa uutta mattoa, kannattaa hetki miettiä minkälainen matto haluamaasi tilaan sopii ja mihin käyttötarkoitukseen se tulee. Eteiseen suosittelemme kulutusta kestävä mattoa, kun olohuoneeseen voi valita arempiakin materiaaleja. Kaunis matto viimeistelee kotisi sisustuksen ja maton avulla tuot tunnelmaa, lämpöä ja mukavuutta. Valitse matto huolella, sillä laadukas matto kestää käytössä vuodesta toiseen.

Mattoterveisin, Lauriina

Ostoskorisi on tyhjä