Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus - AINA!
Asiakaspalvelu 010 200 4020

Nettikaluste

Julkaistu 11.6.2024

Kesäkalenteri 2024: Päivä 11!

Tervetuloa Nettikaluste.fi:n kesäkalenteriin – olemme täällä aloittamassa kesää kanssasi! Kesäkuun ensimmäisestä päivästä juhannusaattoon asti tarjoamme runsaasti vinkkejä, ohjeita, kampanjoita ja arvontoja, jotka tekevät kesästäsi entistäkin ihanamman.

KESÄKALENTERI 2024: PÄIVÄ 11!

Mirador paviljongit ja lisävarusteet -5% alennuksella!

Tervetuloa kesäkalenterin yhdennentoista päivän pariin! Tänään meillä on tarjolla jotain erityisen upeaa kaikille, jotka haluavat viedä ulkotilansa seuraavalle tasolle – supersuosittuja ja laadukkaita Mirador paviljonkeja ja niiden lisävarusteita -5% alennuksella. Tämä tarjous on voimassa vain tänään, joten nyt on täydellinen hetki hankkia unelmiesi paviljonki kesän juhlia ja rentoutumishetkiä varten.

Katso tarjoustuotteet täältä

Miksi valita Mirador paviljonki?

Mirador paviljongit tunnetaan laadustaan ja tyylikkyydestään. Ne tarjoavat elegantin ja kestävän suojan auringolta ja sateelta, tehden ulkotilastasi entistä monikäyttöisemmän ja mukavamman. Paviljongit ovat erinomainen valinta niin suurempiin juhliin kuin rauhallisiin perhehetkiin. Niiden modulaarinen rakenne ja erilaiset lisävarusteet mahdollistavat paviljongin mukauttamisen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Parhaat vinkit Paviljongin käyttöön

  1. Tila ja Sijoittelu: Valitse paviljongille sopiva paikka, joka tarjoaa riittävästi tilaa sekä paviljongille itselleen että sen ympärille. Huomioi myös paviljongin käytön monipuolisuus – se voi toimia ruokailutilana, rentoutumispaikkana tai jopa ulkoilmaolohuoneena.
  2. Lisävarusteet: Hyödynnä Miradorin lisävarusteita, kuten verhoja, hyttysverkkoja ja sivuseiniä. Ne lisäävät paviljongin käyttömukavuutta ja mahdollistavat sen käytön vuorokaudenajasta riippumatta.
  3. Sisustus: Sisusta paviljonki pehmeillä istuimilla, tyynyillä ja vilteillä luodaksesi viihtyisän ja kutsuvan tunnelman. Paviljongin alle voi myös sijoittaa maton, joka tekee tilasta kodikkaan ja lämpimän.
  4. Huolto: Pidä paviljonki hyvässä kunnossa puhdistamalla sen rakenne säännöllisesti ja tarkistamalla kankaan kunto. Näin varmistat, että se kestää käytössä pitkään ja säilyy kauniina vuodesta toiseen.

Hyödynnä tarjous tänään!

Tämä ainutlaatuinen -5% alennus Mirador paviljongeista ja lisävarusteista on voimassa vain tänään. Älä missaa tätä tilaisuutta tehdä kesästäsi entistäkin upeampi ja hanki paviljonki, joka tarjoaa tyylikästä suojaa ja mukavuutta ulkotiloihisi. Klikkaa tästä ja löydä juuri sinulle sopiva Mirador paviljonki ja lisävarusteet.

Nyt on aika luoda unelmiesi ulkotila ja nauttia kesästä täysin siemauksin!

Ostoskorisi on tyhjä