Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus - AINA!
Asiakaspalvelu 010 200 4020 ark(9-16)

Nettikaluste

Julkaistu 30.11.2020

Top 5 työtuolia

KUNNON TYÖTUOLILLA TYÖT SUJUU

Monet viettävät suurimman osan työpäivästään istuen. Pitkä työpäivä ergonomisesti oikeanlaisessa työtuolissa sujuu varmasti mukavammin ja samalla myös ryhtisi pysyy hyvänä. Olemme koonneet listalle 5 myydyintä työtuoliamme, joista löytyy jokaiseen makuun sopiva vaihtoehto. 


1. MIRO TYÖTUOLI   

Miro työtuoli sopii vaativaankin työntekoon. Todella ergonominen toimistotuoli, jossa monipuoliset säädöt ja mesh-verkkokankainen selkänoja, joka ei hiosta.


2. TEAM 30 TYÖTUOLI

Mukava ja ergonominen toimistotuoli, joka tarjoaa huippuluokan istuinmukavuutta. Team 30-toimistotuolissa on keinumekanismi ja monipuoliset säädöt ja ominaisuudet.


3. TEAM 11 TYÖTUOLI

Todella tyylikäs ja monipuolinen Team 11 työtuoli täyttää vaativimmatkin tarpeet! Team 11 työtuoli on saanut lisäpisteen metalliristikon ja selkänojan lift up -säätömekanismin yhdistämisestä.


4. COMFO ONE TYÖTUOLI

Monipuolisesti säädettävä Comfo One on kevyehkö moderni työtuoli, joka on suunniteltu kokopäiväiseen toimistotyöskentelyyn. Tuolin istuinmukavuus yhdistettynä monipuolisiin säätömahdollisuuksiin takaa ergonomisen työasennon niin pienelle kuin vähän suuremmallekin istujalle.


5. PRO 20 TYÖTUOLI

Pro 20 -työtuolimalli on suunniteltu ihmisille, jotka tarvitsevat tukea ja istuinmukavuutta pitkään. Tuoli on tarkoitettu kovaan ammattikäyttöön.


Kattavasta työtuolivalikoimastamme löydät juuri sinun tarpeitasi vastaavan tuolin edullisesti. Teetpä töitä konttorissa tai kotoa käsin, muista valita kunnon työtuoli. Tutustu laajaan valikoimaamme täällä.

Ergonomisin terveisin,

Petteri/Nettikaluste.fi

Ostoskorisi on tyhjä