Nettikaluste.fi - Kalustekauppasi netissä
Ilmainen toimitus - AINA!
Asiakaspalvelu 010 200 4020 ark(9-16)

Nettikaluste

Rentouttavat mekanismisohvat ja tuolit

Recliner mekanismilla varustetut sohvat ja tuolit tekevät istumisesti ja rentoutumisesta entistä mukavampia hetkiä. Mekanismin avulla asentoa pystytään vaihtamaan nopeasti ja vaivattomasti kahvasta kääntämällä tai napista painamalla. Monille mekanismilla varustettu sohva tai tuoli onkin kodin ykköspaikka, jossa luetaan, tehdään käsitöitä, katsellaan televisiota tai otetaan pienet päiväunet.

Rubin mekanismikalusto kahdessa värissäMateriaaleista ja väreistä on varaa valita

Mekanismikalusteita on saatavana useilla eri verhoilumateriaaleilla ja kannattaakin miettiä, mikä verhoilumateriaali on juuri sinulle ja sinun kotiisi paras vaihtoehto. Kangasverhoilun etuna on runsas värivalikoima, miellyttävä ihotuntuma ja lämpöisyys. Nahka- keinonahka- ja PU-nahkaverhoiltua mekanismikalustetta kannattaa harkita sen pitkäikäisyyden ja helppohoitoisuuden takia. Materiaalivalintaan vaikuttaa kuitenkin eniten se, mikä on kotisi muu sisustus ja miten uusi mekanismisohvasi tai -tuolisi sopii sisustuksen tyyliin. 

 Sähköinen mekanismituoli on arjen luksusta

Sähköisellä recliner mekanismilla varustettu sohva tai tuoli on pala arjen luksusta ja mukavuutta parhaimmillaan. Painat vain nappia ja sähköinen mekanismi kallistaa selkänojan portaattomasti haluamaasi asentoon. Samaan aikaan jalkarahi nousee ylös ja sinä voit rentoutua täydellisesti. 


Nostoavusteinen mekanismituoli

Nostoavusteinen recliner-mekanismituoli on oivallinen apu seniori-ikäisille tai liikuntarajoitteisille henkilöille. Mukavan ja miellyttävän recliner-mekanismin lisäksi tuoleissa on erittäin kätevä nostoavustin, jonka avulla tuoli nousee lähes pystyasentoon. Tämä helpottaa tuoliin istumista ja varsinkin siitä nousemista huomattavasti. Nostoavusteinen mekanismituoli on mukavuudeltaan aivan kuin muutkin recliner-tuolit; niissä voidaan selkänojaa ja jalkarahia säätää portaattomasti haluttuun asentoon.


Nykyaikaiset recliner-huonekalut on kehitetty mukavuus ja helppous edellä. Erilaisin säätötoiminnoin varustetut mekanismikalusteet tarjoavat  jokaiseen makuun ja tarpeeseen suunniteltuja kalusteita. Kun selkänojan asennon saa säädettyä haluamallaan kallistuksella ja jalat nostettua ylös, on mekanismituoli ehdottomasti paras mahdollinen paikka rentoutua ja hengähtää arjen kiireiden keskellä. 


Mukavia rentoutushetkiä toivotellen,

Lauriina/Nettikaluste.fi

Ostoskorisi on tyhjä